Om smartundervisning.no

Hvem står bak smartundervisning.no

Hei! Jeg heter Vidar, og jeg gleder meg til å sette fokus på smarte løsninger i undervisningen!

(dypt innpust…) Jeg heter Vidar Sæther, er mer enn gjennomsnittlig interessert i data og teknologi, er utdannet som musikkpedagog ved Norges Musikkhøgskole, har jobbet som lærer ved grunnskoler, kulturskoler, videregående skoler og høgskoler, jobber nå på Fagerlia Vidergående skole i Ålesund, trives veldig godt med det, liker å starte nye ting, liker IKKE kø, elsker å lære bort og være til hjelp for andre.

Det var kortversjonen. Vil du vite mer, er du hjertelig velkommen innom her med jevne mellomrom. Du kan også besøke noen av de andre nettstedene jeg driver:

Hvorfor smartundervisning.no

Formålet med dette nettstedet er å senke terskelen for å ta i bruk nye og spennende verktøy i undervisningen. Jeg ønsker å gi alle en mulighet til å lære seg å bruke teknologien på en smart måte, uansett om man har mye eller lite erfaring med dette fra før.

Det du finner på nettstedet her skal være enkelt å forstå, lett å ta i bruk og god undervisning skal hele tiden stå i sentrum!

smartundervisning.no gir deg enkle, steg for steg kurs forklart på en forståelig måte

Bloggen
I bloggen kommer det en rekke tips og råd om de mulighetene som finnes. Der kommer anbefalinger, veiledninger, historier fra undervisningen og informasjon om nye spennende ting. I alle blogginnleggene prøver jeg å komme med noe som du faktisk kan ta i bruk i undervisningen.

Nettbutikken
I nettbutikken finner du gode kurs som tar deg steg for steg gjennom ulike emner. Kjøper du et kurs skal du føle deg trygg på at du får ting forklart på en enkel og forståelig måte. Etter å ha tatt et kurs skal du sitte igjen med noe du virkelig kan bruke i undervisningen!

Kom med ønsker!
Hvis det er noe du kunne tenkt deg å lært mer om på en enkel og forståelig måte, så ikke nøl med å komme med ønsker og tilbakemeldinger! Dette nettstedet er til for DEG, så ikke nøl med å spørre om ting!

Password Reset

Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.