SU-Podcast003: Videoundervisning som forberedelse til et prosjekt!

smartundervisning.no podcast - bruk videoundervisning som forberedelse til et prosjekt

Abonner på podcasten her.

I denne podcastepisoden er jeg veldig stolt av å presentere en fantastisk pedagog og person – Karl Ivar Refseth. Han har et prosjekt for grunnskoler og ungdomsskoler hvor han reiser rundt å jobber med “Stomp”. Stomp kan beskrives som musikalsk rytmesamspill der man bruker alle mulige lydkilder – søppelbøtter, koster, kokekar, kopper, pinner osv osv. Han forklarer deg hvordan han bruker videoundervisning som en forberedelse til disse prosjektene. Når Karl Ivar kommer til skolene, har elevene og lærerne allerede lært inn mye av materialet. Da kan han fokuksere på å sette det sammen til en helhet og å hjelpe de som trenger ekstra hjelp!

Litt mer om Karl Ivar

Karl Ivar Refseth er utdannet fra Norges Musikkhøgskole og Universität der Künste i Berlin innen klassisk slagverk og jazz-vibrafon, og har siden 2005 vært bosatt i Berlin. Som pedagog har han gjennomført ca 200 seminardager i Norge for korpsbevegelsen og grunnskoler, og medvirker som utøver blant annet i de tyske bandene Tied&Tickled Trio/Billy Hart og ”The Notwist”, med hele Europa som arbeidsfelt.
Hjemmeside: www.kirefseth.com.

Noen linker

Beat Like Stomp – Forberedende video for 5.-7. trinn
Improskolen.no
Karl Ivar sin hjemmeside – www.kirefseth.com

Utstyr

Videoprogrammet Karl Ivar bruker:
Screenflow for mac

Andre lignende programmer:
Camtasia for mac/pc
Jing (gratis, har ikke webcamopptak)

Synes du videoundervisning høres spennende ut?

Trenger du litt hjelp til å komme igang? Jeg har laget et steg for steg kurs som gir deg alt du trenger å vite for å komme igang med å lage undervisningsvideoer.
Les mer om kurset her!

Speak Your Mind

*

Password Reset

Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.